23. 12. 2007

Vesele Vanoce

Tak jsem zase u Oaklandu na jezere. Zase jsem pripojenej na sousedy, takze spojeni stoji za prd. Je tu jeste jedna sit, ale ta je zaheslovana a nevi se komu patri. Jsem zvedavej, jaky to tady bude v noci. V FL v nasi ctvrti to v noci vsechno sviti vanocnima svetlama. Na muj vkus nekdy az moc. Blby je, ze udelat nocni fotky neni zrovna jednoduche, hlavne kdyz pofukuje, takze ty nejlepsi umelecke vytvory mam rozmazane do jednoho. Napr. nafukovaci prosvicveny santasklaus na nafukovaci motorce. Jeste se pokusim ho vyfotit, az se vratime do FL. Tech nafukovacich vanocnich ozdob maji vubec dost. Jednu foto pro ilustraci prikladam. Vzadu je videt nafukovaci santik.


Taky bych Vam vsem co to ctete chtel poprat pekne vanoce. SMS posilat nebudu a emaily s vlockama taky ne. Kdo me znate, tak vite, ze me to moc nebere. A ti, kterym na me zalezi ctou (aspon doufam :) ) aspon obcas tenhle blog. Takze stastne a vesele nebo jaxeto pise. Proste asi tak: Ti co mate krb, tak si v nem zatopte; ti co kourite, tak si zapalte to nejlepsi cigarko; ti co mate radi lihoviny si otevrte lahvinku neceho co vam jede a poradne se nakrmte cukrovim. Zkratka si ty $vanoce vychutnejte, at z nich taky neco mate.

Ja osobne na vanoce kaslu, pze palmy se svetylkama me pripominaj spis matejskou a santaclausove v kycovytym kozichu v 30stupnich me pripadaj zase jako tryzneni tech, co se za ne musej prevlykat a jeste delat, ze je to hrozne moc bavi.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

ahoj, přejeme krásné vánoce.
Lidka a Michal

PS: to teplo ti docela závidím. Tady je teď -7°C.

Martin řekl(a)...

Tos trefil docela přesně Pájo, právě piju nějaký pití z Rajchu, nějakej saskej jezdec či co, dovezl nám to kolega z práce ... docela to jde, takže další lok na tebe :). M(a)erry Christmas and hepy ňjů jér.

Anonymní řekl(a)...

Čao zlato, přeju ti hlavně klidný prožití vánočních svátků, pohodu a pěkně si odpočiň od školy, ať na ni máš v novém roce více sil.
PS:Palmy, ozdobené světýlky, jsou opravdu "Echtgoldový" :-)

Anonymní řekl(a)...

Doufám, žes poznal, že ti přeje Sonča:-) sem zapomněla na podpis...