29. 4. 2009

Heja heja GIli Trawangan, Gili Air

Zdravim vsechny, udalo se toho moc mam, ale ted sem na ostrove, kde nak nefaka internet. Tkze vetsi story snad zitra..esi to uz pojede. Rizek zistal na ostrove Gili Trawangan, kde uz je urcite jako doma, protoze uz kdyz jsem odjizdel ja po cca 28 hodinach, tak uz jsme tam znali hromadu lidi a hlavne prokecali spoustu casu s mistnakama. Koupil sem si dydzarydu, tak na to zkousim prdet, ale sem fakt antitalent. Cesta z trawanganu na Gili Air v poho, jen v pristavu me samozrejme obrali. Sou to ku..y! Vim ze to stoji 9tis a rek me 23 a trval na tom, ze prej muzu treba plavat za 9tis! Ale i tak sem to z bilejch mel nejlevnejsi! Ostatni meli 35tisic:)
Po prijezdu sem se dal z harbru vlevo, ubytka tu jsou levnejsi, ostrov je fakt uzasny, ale o tom v dalsim majlu. Prvni ubytko sem nevzal, stalo sice 60tis se snidani, ale smrdel pokoj, lezli tam svabi a domaci byl sfetovanej na slupky.
Ted bydlim v chysi s palmovou strechou, ale vevnistr super, csito, snidane, porad tu beha nekde pucmoch a uklizi. Zahrada s palmama, kvetinama, svetylkama a hlavne vsechny ty kytky uzasne voni!

5 komentářů:

Martin řekl(a)...

Čus chlapci, no teda jen si na Vás vzpomenu tak si hned poslintám klávesnici, jel bych taky a hned :). Tak zdarec a foťte foťte.
Martin

Anonymní řekl(a)...

Kluci se právě nacházej na ostrově Lombok v Sanaru a zítra vyrážej na 3denní výšlap do výšky 3800 m. Jak už to tak bývá - na sopce není net:) takže další zprávy čekejte v pondělí nebo úterý. Tu námahu tam - opalovačku, pařby a objevování jinýho světa - vám teda vůbec nezávidim;-)
Sonča

Martin řekl(a)...

Já jo :D

Anonymní řekl(a)...

Sopky bez Internetu by se meli zakazat!!!
Houmr

Pavel řekl(a)...

Tak sopka probehla, ikdyz jinak, nez bylo v planu. O neco sme prisli. Ale to vse diky bonusu: Exploze v krateru!!! Pocuchali sme siru, podivali se, poslechli a bohuzel nemohli pokracovat dal puvodni planovanou trasou! Proste ten vulkan ozil po hromade let zrovna, kdyz sme tam spali. Fakt neuveritelny. Ale prijeli tam vukanologove z Javy a nechteli nas pustit dolu k jezeru, ze je to zivotu nebezpecny, tak sme ten nas trek zkratili. Bylo to uzasny asi tak, ze kdyz sem to poprve v 3800m uvidel, tak me vypadla susenka z pusy. Takze jsme po vystupu nahoru jeste dnes sesplhali dolu a nechali se hodit nekam jinam. Takze ted sme na Lomboku, ale na vychode. ... Du spat, dnesni vystup byl nejnarocnejsi jaky sem kdy dal...