14. 2. 2010

Penang dva dny do odletu


Dnes po vydatne snidani opet pokus dostat se do narodniho muzea - smula - Cinsky Novy rok, to jste nevedeli!? Takze fotografovaci prochazka po meste, s prohlidkami nekterych drobnosti, slavnosti a stylu zivota zde. Dal podle planu cesta na jediny kopec co tu je. Vede na nej takova "petrinska" lanovka. Vlastne dve lanovky, jelikoz je to o dost delsi. Ovsem, protoze je nas milovany Chinese New Year, tak jsou listky vyprodany az do deviti. Jeste ze Pavel a Pavel jsou chytri kluci. Nejprve jsme pokecali s cinanem, co zaplatil, ale teprve pak zjistil, ze listku jsou az na 20.15 (to uz je tma), takze nam je dava a odjizdi. Potom se jeste seznamuju s vratnym, pokecame, povypravim mu jak se mi Malajsie moc libi a jak me mrzi, ze uz odjizdim...tak nas posadi hned do dalsi lanovky nahoru a uz jedem :) Vyjet si na Penang Hill stoji rozhodne za to!

Uz jen dva dny do odletu...zitra jedu nocnim busem do Singapuru, kde bych mel byt v 9h rano 16.2.2010, tedy 14h pred odletem. V Singapuru musim jeste na Gesthouse, kde jsem pred mesicem spal, mam tam nechany muj puvodni batoh, ktery si chci vzit zpet do Cech. Potom jeste musim vyrazit nekam do obchodu, abych si koupil tenisky (stare jsem vyhodil hned po priletu). Let mam pres Istanbul, kde je nekolik hodin cekacka na spoj, takze se pokusim mezi lety nakouknout do tohoto mesta. Kdyz me nic neuleti, tak 17.2.2010 jsem v Praze.

Prikladam fotku turisty.


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jo Pajo Malajsie je uzasna, ze? Jen pak bacha, at te Turci z Istanbulu neuleti, jak me.

Rizek

Paja řekl(a)...

Uzasna naprosto a lidi taky. Jako dalsi bonus pro cestovatele je, ze zakladni anglictinu tu ovladaji snad vsichni. Na prestup mam 6h, takze chci jeste na kebab do Istanbulu :)