23. 10. 2007

Stručný plán cesty

Odjezd sobota večer do Prahy, odtud nočním autobusem Student Agency do Mnichova na letiště. Let s přestupem v americké Atlantě a cíl cesty je Fort Lauderdale na Floridě. Tam mám zaplaceny 2 měsíce jazykové školy (snad mě tam něco naučí) a jeden měsíc ubytování u nějaké rodiny. Ta rodina psala, že už tam nějaké čechy na ubytko měli, tak nevím, jaký dárek bych jim měl přivézt. Hádám, že becherovkou je už moc nepřekvapím. Pokud máte nějaké nápady, tak do komentářů s nima hned! ;-)

 

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

A co pražskou vodku? :-)

Anonymní řekl(a)...

kup jim ve Svítkově ozdobné pardubické perníky, třeba se Zelenou Bránou. Oni vůbec nevědí co to je a udělá jim to radost, hlavně jim musíš říct,že je to k jídlu, oni to nevědí.

Unknown řekl(a)...

ty perniky sou dobrej napad.. maj pekny i u Janosu, obchod maji i na Karlovine,vedle cukrarny. a co trebas neco z ceske kinematografie?Tmavomodry svet na dvd s anglickyma titulkama..atd. nebo nakou keramiku? naky obrazek na zed..je to tezky:)

Pavel řekl(a)...

Koupil sem pernikovou chaloupku, podkovu a placku PF2008. Není to zrovna ideální zboži k přepravě, ale snad to potěší. Děkuju za rady.

Anonymní řekl(a)...

ahoj,
já bych jim dovezla borovičku. Ať si pochutnají na pořádném pití. Jinak ti přeju šťastnou cestu a hodně zážitků.

Měj se krásně, Lidka a Michal

Pavel řekl(a)...

Spisskou borovicku, at poznaj! :} Ale slivku tu ucitele znaj a nechapou.