31. 10. 2007

Moje aktualni "doma".

No nejhloupjejsi je, ze jak sem prijel, tak sem v nejaky polospanku promluvil se synama domacich a se svycarem a ted si uz z toho nepamatuju ani prd. Kdo pracuje, co dela, kolik muje...a tak....poroste ani prd. Tak to je docela trapas. Jinak musim rict, ze hostitelska rodina je OK. Synove: 16let - pubrtak jak ma bejt, fakt masakr. Druhej 18, ten je lepsi, ale namistrovanej, ze by ho jeden musel zabit a jeste by to nepomohlo. Cokl je v klidu, vypda nebezpecne ale vetsinou je cumi. Mame 20m bazen, tak sem se rozhod, ze si kazdej den zaplavu. Je tady par veci trochu jinak, o tech se rozepisu pozdeji. Rano to zacina tim, ze si muzem dat ke snidani cokoliv co najdem v lednici.Potom vypadnu do skoly. Ta zacina az v 9AM, coz je dost naho..., teda nanic. Pze se vzbouziv uz v 5 nebo 6 a nevim proc, ale svycar to ma to same a uz je tu skoro mesic. Svycar me zacina srat, amici taky, ale to je jedno. Proste sou tak nationalisticky, ze by se z toho jeden posral. Amici si myslej, ze spasili svet, ze je vsechno jejich, ze maj oni ty nejlepsi sportovce, auta, vynalezy... No svycar porad upozornuje co vsechno je svycarsky, ktera spolecnost a banka je svycarska, atd... Asi jim dam ceskej roubik. Kolem 14h se dotanu domu. Mozna i driv, pokud se trefim a vystoupim kde mam, nebo vlezu do spravneho bloku, zatim se mi to jeste nepovedlo. Ale moje okliky a vraceni se zmensujou. Ani pocet zastavek autobudsem nejde spocitat, bo to stavi dle toho, esi nekdo zatahne za spagat, kterej je v buse nebo esi nekdo je na zastavce. Doma je vecere v 19h a musim rict, ze zatim to pojkazdy byla brutalni zranice. Svycar prej uz pribral 5kilo, a uz se mu nedivim. Zacinam bejt lehce nervozni, kdybych kouril , tak se uklidnim cigarem, ale kdyz nekourim...?

Sory za chyby, gramatiku , preklepy a kopmlikovane vety - moc malo casu a k netu se dostanu az buhvikdy a uz zase musim vypadnout. Apon, ze uz mi slape foun.
Diky za zpravy!

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nazdar velvyslanče Ostřešan na Floridě.Z amíků si nic nedělej, jenom se jich zeptej,jestli vědí, kde je Evropa...Fčera vyjížďka na moto, slunečno a 10 stupňů, prostě romantika.Jaký VFRo se Ti líbí víc, stříbrný nebo červený? A dělají ve škole taky rodičáky ? To by byla bomba!!! Nemluv sprostě nebo ti Jéžíšek na...e. A ten nápad s plaváním, když mají bazén, to je teda trefa do černého. Mám z tebe radost, Pablo !!! Drž se. Bratrkanec P.

Anonymní řekl(a)...

Nazdar zvířátko.Koukám,že si to užíváš jak se patří.To je dobře.Pěkně studuj ať jsi pak chytrej až se nám vrátíš.:)Držím pěsti.Měj se.Čau Ondra ale nikoliv VFR nýbrž Superblackbird
HONDA PYČO!!!

Anonymní řekl(a)...

precitat cely blog, docela dobrej

Anonymní řekl(a)...

velmi zajimave, diky

Anonymní řekl(a)...

procitati cijeli blog, prilicno dobar