2. 11. 2007

O cem psat ?

Nez se tu trochu srovnam s temi odlisnostmi, tak nebudu vedet o cem napsat driv.

O jejich ridicske ohledupnosti?
Brutalni spotrebe ropnych produktu?
O problemu black and white people? (o tom se ted snazim hodne zjistit)
O drobnych rozdilech ve vsem?
O jejich lenosti?
O zpusobu dopravy?
O Halloweanu?

Je toho tak moc a jsem tady tak moc kratce na to, abych to mohl v klidu popsat.
Kazdopadne, abych potesil nationalisty, tak tady maji PILSNER URQUELL a dneska sem videl dokonce jeden kamion v barvach naseho pivka.

Dneska sem chtel konecne jit do americkeho MC Donaldu, ale zase to nejak neklaplo. Shodou nahod jsme k veceri meli hamburger a hotdog. Ovsem s tolika prilohama, omackama, masickem a vsim to neslo ani sezrat. Svycar porad pribira, tak ja asi zacnu taky. Tahle rodina nejak nehraje na nedojidani vecere. Kazdej to musi snist. Vyhoda dneska byla, ze pes byl u me, tak sem se s nim mohl nenapadne trochu podelit. Obecne ale ty nase vecere urcite nejsou typicky americky. Podle toho co rikaji ostatni studentu, tak je to u nasi rodiny celkove pestrejsi a hlavne mame mrte zeleniny, coz vetsinou kazdej rika, ze zeleninu nemaji vubec. Mrte zeleniny znamena fakt hodne. Opet se nehraje na nedojidani :( , nastesti to ten nas domaci fakt umi ukuchtit luxussne. Ale asi jim budu muset vysvetlit, ze nehodlam kazdej vecer umirat na prezrani. :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ty žroute jeden.Jenom koukej pořádně papat.Když už sis to zaplatil,tak si to koukej užít.Ještě jsi nám nepopsal jak to vypadá ve škole.Jaké mají učebny,co ostatní spolustudující atd.Na jednu stranu ti docela závidím.Taky bych potřeboval někam vypadnout.Teď jsem se vrátil z té Itálie a zjistil jsem,že bych tam potřeboval pobýt asi tak měsíc až dva,abych si zase v hlavě trochu porovnal angličtinu.Ale nakonec jsme nedopadli nejhůř:)Tak se zatím měj a zase nám něco pěkného napiš.Čau Ondra