30. 11. 2007

Narocny tyden

Po dlouhy dobe jsem zase nestihal. Prijemna to zmena, ale ceho moc toho prilis. V nedeli vecer jsme se presunuli z Oaklandskeho jezera zpet do Fort Lauderdale (dal uz budu psat jen FL). 400Km v Tomove Suburbanu to byla pohoda. Mist je 8 a v tomhle aute jsme jeli je 4. Zadni sedacka je rozmeru velkeho gauce. Natankovali jsme do nadrze210 litru a jelo se :). Cestou zastavka ve fast foodu. Boze, se uz nedivim, ze amici jsou vyzranejsi nez my! Po trech dnech vodnich sportu na jezere jsem se v pondeli cotva hybal. Ve skole si trochu odpocnul a v utery a ve stredu byl na jobu "instalace" kobercu. Sem si myslel, ze to nebude takova brutelita, ale sem nejak zapomel, ze je tu vetsi a tezsi vsechno. Tedy i koberce. Nejdriv 10cm poradneho podkladu pod koberec a teprve az pak hovadsky tlusty koberec! Takze po dlouhy dobe mam zase mozoly, odreniny a vubec ruznobarevny ruce. Pokusil jsem se udelat proti zrcadlu fotku.
Seper byt s vyhledem na vodni kanal po kterem se prohanely cluny.

Byt zrovna menil majitele. Na nas tam dohlizeli dva puvodni majitele (dve bukvice). Zacinam mit pocit, ze tady je vic bukvic nez normalnich. Ale byli v pohode. Dokonce se snazili me vzdelavat v anglictine, ale ono zatloukat 2000 hrebiku a pokouset se o konverzaci se trochu vylucuje. Nepamatuju si, ze by po me nekdy takhle brutalne tek pot. Ve ctvrtek jsem sel zase do skoly. Costva sem se tam doplazil. Prisla hromada nove gramatiky a vymysleli, ze si napisem v patek dva testy.
Takze mam ted papiry s mrte ucivem, v pondeli budou dalsi testy (pze sme dopadli velmi spatne). Aby toho nebylo malo, tak sem musel preinstalovavat windows VISTA. Zacinam je nesnaset, si nedovedete predstavit, jak me pijou ty VISTY krev! No jinak asi nic novyho. Jelikoz tady je levnejsi elektronika a skoro vsechno ostatni, tak to vypada, ze budu ted kupovat dva fotaky a posilat je do CR. Nejaky veci v H@D shopu. Tak esi nekdo neco chcete, tak piste, at se to posle najednou :). Pro zajimavost - koupil jsem si telefon, sice to je kvalita jako od siemense, ale je to vecko a i s us cislem stal 19$. Takze pohoda.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

naucil hodne