24. 11. 2007

Dum na jezere


Ahoj Vsichni! Dum na jezere u Oaklandu je opravdu velky. Bylo nas tu nakonec 14. Thanksgivink day je opravdu silenstvi. Jsem prezranej. Snazil jsem se jist co nejmin, ale i tak to bylo moc. Je tu 14 jezerer, ktere jsou propojene kanaly. Akorat je pomerne malo vody tak se nedaji kanaly projet. V jezere jsou aligatori. Videl jsem dva primo u naseho brehu, jeden ja na fotkach. Nic moc. Porad jsem myslel, ze s tim, ze se bude lizt do vody vtipkujou. Nevtipkovali. Udajne je aligator uplne rozdilnej od crocodila. Tyhle na lidi neutocej. No nakonec jsem ve vode byl taky. Mala plachtova lodicka, neeboard, nafukovaci matrace za lod, motorovy clun....spousta zabavy dneska. Jen uz me nezbyly sily na vodni lyze. Snad zitra, ale spis budu zitra costva lizt. V patek tu maji cerny patek. Jsou slevy ve vsech obchodek. Neni to az tak brutalni, jak jsem slysel kdysi v CR, ale aspon neco. Koupil jsem si notas, bo uz to fakt neslo. Dneska to proste bez PC nejde.

5 komentářů:

Pavel řekl(a)...

Jeste bych doplnil jednu vec ktera me zaujala: Pred prvnim jidlem si kazdy vzal dubovy list a napsal na nej za co dekuje za posledni rok. Pak se to dalo do misy, zamichalo a postupne kazdy sebral nejaky listek a cetl co je na nem napsano. Neco jako "dekuji za moji rodinu" apod. Zajimave pro vsechny. Jeden specialista dekoval za HAMBURGRY :).

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Martin řekl(a)...

Věděl jsem, že ten svátek žerou, ale až tak? Mimochodem ta fotka jezera večer je fakt pěkná Pájo. Koukej mi napsat, jakej NB jsi koupil a kolik tam stojí :), já jen jestli jsou to ještě takové rozdíly v cenách oproti nám.

Martin řekl(a)...

Jinak jsi udělal dobře, o NB přemýšlím už delší dobu, teda od tý doby co jsem ležel v nemocnici, hlavní důvod je ten, že seš mobilní a můžeš ho nosit všude s sebou když potřebuješ :).

Pavel řekl(a)...

Cus Martas, zadne zazrak,ale presne to co potrebuju ma. Acer Extensa 5620. 200GB HDD, core2duo 1,5Ghz, 1GB DDR2, DVD, PCMCIA slot+i ten novejsi slot, 15,4display, WIFI, IR, SD slot, vystup na monitor, windows vista. Cena 600$. Esi to budes porovnavat, tak schvalne napis kolik u nas, ani sem se nekoukal, pze vim, ze proste za 600$ u nas ani nahodou.