19. 1. 2010

Den 1 Singapore

PO
Zdravim, tak jsem nakonec s dvouhodinovym zpozdenim vcera dofrcel do Singapuru. Kontoly na letistich jsou uz fakt opruz. Jednomu typovi vyhodili pri kontole 3litry Jacka Danielse, protoze pry nemuzou vedet, ze to opravdu koupil ve free zone na jinem letisti a ze kdesi cosi a ze doklad je nezajima. Zpozdeni hodina na odletu z Istanbulu smer SINgapur a dalsi hodku nabral cestou (asi se coural ci co). S mistama v letadle sem opet vyborne vydrbal a mel jsem tak dve mista vzadu na trojce pro sebe :) Takze sem se moh rozvalit a docela pohodlne chrnet. Gest house (ubytovna) kde jsem je docela ok, pokoj trochu plesnivej s klimatizaci a bez okna. Osazenstvo tvori tri hluchonemy (aspon toho moc nenakecaj), najakej podivnej par a ja. Hned pri veceri jsem mohl pozorovat prvni zajimavy vystrelek, kde asi 50ti leta nemka mela asi tak 20ti letyho Balijce :) Ale jeste nez sem dojedl, tak do sebe borec nakopal dve piva a odesli, takze jsem jejich vrkani byl usetren. Jen doufam, ze ty zvuky co jsem slysel na guest housu za zdi nebyli zrovna oni dva. Nastesti sem pak usnul, bohuzel spanek nevydrzel dlouho - casovy posun +7hodin je dost, takze sem od 3h rano cucel do stropu.

cozy corner guest house
www.cozycornerguest.com
14s$ for 6bed mixed room

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak pokoj s klimatizací luxus!Počkej,až se zas budeš chtít koupat a budeš se v jakémsi korytu omývat vodou z misky :-) Sonča

Pavel řekl(a)...

No spis je to takovy stndart. Ona ta klima porad nejak vrci, takze v noci kdyz nespim to je neco to poslouchat. Pak taky ma jen jeden rezim a to je ON. Marne jsem hledal OFF, nebo treba i neco navic. V noci tim padem pekna kosa:) No o tech plisnich a vode sem uz psal. No kdybych byl punta, tak bych jeste resil te prosteradlo co jsem dostal, ze bylo plny vlasu/ proc to prat, staci slozit a jedeme dal:))

Anonymní řekl(a)...

...ja bejt klimatizací v mistnosti bez vokna a tim padem chladil pulku sveta, tak taky porad nejak vrčím :-)
Houmr