22. 1. 2010

Den 4. Singapore --> Bangkok

Dnesek byl nakonec volnejsi, rano v Sing. prselo, tak jsem do mesta uz nesel. Hned po snidani jsem si zasel na obed a pak za hodinu jeste na jeden a konecne jsem mel pocit plneho zaludku. Ty jejich porcicky jsou pro evropsky zaludek holt malo. Tim ze jsem mel vic casu, tak jsem cestou na letiste delal fotky na dvo zastavkach metra. Ale jelikoz Singapur je mesto zakazu, tak prisel pan tajny policista a slusne mi vysvetlil, ze bud mu dam kartu, nebo vsechny fota z metra ined pred nim smazu. Trochu nastval, mel aspon prijit driv a usetrit mi tak cas. Takze Houmre, vlacek z SIN metra nebude, pze prej by se to mohlo hodit teroristum.
Nevim, kde se to nabralo, ale batoh mel dnes 12,5 kilo z puvodnich 9 kilo pri letu do Asie. Let s AIRASIA byl jako vzdy bez jedine vady. Zato na letisti uz to vadu melo - nejprve zadost o vizum, kde to proste neprobehlo tak jak melo a v dobe kdy priletim z Barmy bude jeste den platne, takze bude asi nemozne dostat nove. A prodlouzeni taky nelze. No uvidime jak to probehne. :) Aktualne maji Cesi viza bez poplatku. Kazdopadne nez se to vyridilo, tak ubehla hodka a pul a muj batoh uz nebyl ani na pasu.....byl na zemi a radne prohrabanej. Hadam ze nejaky zku...ny Indosi, pze jich tam bylo jako stenic. Esi se jim neco hodilo se teprve uvidi, kazdopadne do batohu co jde do letadla nedavam dulezite ani drahe veci. Z letiste jsem jel SHUTTLE busem na autobusak a z autobusaku potom busem (doplnit cislo) na KHAO SAN ROAD. Cena za bus 33B. Byla pomerne spicka, takze i po dalnici to vzalo nejakych 50min.

Dneska jsem se rozloucil s Romem z Francie a Ruiem z Japonska. Oba cestuji kolem sveta a prisli na pokoj v Singapuru 15 minut po sobe :) Mooc zajimavy pokec s temahle typkama. Btw., Rizku: Inspirace pro tebe na dalsi vylet? :) Dnes jsem zase potkal a pokecal se spoustou zajimavych lidi. Ale o tom jindy.

Kdyz srovnam Khao San Road (ulice znama v Bankoku jako Vaclavak v Praze) dnes a pred 3mi lety, tak to tu je nejak moc preplnene a stanky uz jsou i uprostred ulice...
Alespon jsem si dal neco opekaneho na spejli, pak jeste neco obalovaneho na spejli a aby me nezustala ta vyborna chut, tak jsem to zkazil nejakym pecenym sarancetem, ktery bylo fakt hnusny. Tfuj.

SebaDy kHap


MOM GUEST HOUSE
98 Khao san Road
mom_guesthouse zavin yahoo.com
250B/ single bed

4 komentáře:

Pavel řekl(a)...

Ted koukam, jak sem se rozepsal, budu to muset zestrucnit.

Martin řekl(a)...

Jen piš, nám to neva :D

Anonymní řekl(a)...

Neva, no ty si tam žereš, to je samy saranče a tak :-D


Dovez mi pls náký luxusní koření - samo ti to uhradim i s nákladama na dopravu :-D


Radis - STROM ! :-) :D

Anonymní řekl(a)...

Pajo dik za tip. To vis, ze mi to uz dlouho vrta hlavou. ;-)
Nerikej, ze sis nedal na Kao San taky banana pancake? ;-)
Sakra! Hodil by si mi dalsi ISEC. ;-))

Drz se,
Rizek