19. 1. 2010

Den 2. Singapore

UT
Krute rano po probdele noci. Jet leg je svina! Alespon, ze bydlim relativne v centru, takze hura do denniho mesta. Zatim se rozkoukavam. Potrebuju nakoupit karty a baterky do fotaku, mozna koupim jeste telefon. Elektronika tu bude levnejsi, uvidime o kolik... Kazdopadne zatim pohoda. Vedro slusny (32stupnu) , ovsem da se to docela snaset diky 90%ni vlhkosti.
    Tak jsem pochodil Little India, nejaky namesticka a par nejvetdich budov. Musim rict, mesto opravdu hodne ciste! Ze zeme bych teda nejedl :), ale s Prahou cistotu srovnavat nelze, proste je tu opravdu cisto. Je to tu neuveritelne kombinovane mesto. Ta kosmopolitnost, ktera tu je tomu dava cosi co jsem jeste nevidel - zijou tu predevsim Malajsani, Laosani, Barmanci, Thajci, Cinani a Japonci - snad jsem na nic nexzapomel. Takze smes jejich kultur s tou cistotou a upravenosti mesta, vcetne vysoke technicke vyspelosti tomu dava jedinecny nadech. Pri veceri jsem zase pozoroval tokajici dvojci 50ti lete a 20ti leteho mladicka. Potom byl zase rachot za zdi. Esi to sou oni, tak to nechci vedet!


cozy corner guest house
www.cozycornerguest.com
14s$ for 6bed mixed room

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Pecka, počasíčko slušný :-)


Kdy plánuješ nálet zpět ?

Radek - Strom :D

Pavel řekl(a)...

Zadnyho Radka Stroma neznam, znam jen Radka Fazera :D

Pavel řekl(a)...

PRO HOUMRA: Prosimte, ten smejd samsung B7610 tu u orig. samsung store stoji na nase 9900,- a maji posledni dva vybalene predvadeci kusy. Prej uz ho objednavat nebudou, ze je nejaka novejsi pixla bez HW klavesnice. Tak to asi za ty prachy kupovat nebudu. Co se ty elektroniky tyce, tak sou asi lehce napred - fotak co u nas nejvic frci uz taky nemaj v akt. nabidce :)

Unknown řekl(a)...

Tak odkaz na další telefon máš v mailu.
Houmr
PS: Evropa je v elektronickém pozdním středověku